VIDELI STE BAKLJADE ŠIROM SRBIJE? Evo o čemu se radi

Novosti online

16. 03. 2024. u 21:47

Srbija je u prethodna dva dana na više desetina mesta bila osvetljena bakljama. Evo i zašto.

ВИДЕЛИ СТЕ БАКЉАДЕ ШИРОМ СРБИЈЕ? Ево о чему се ради

Foto: Printscreen

FK Crvena zvezda je u sedmici na izmaku preuzela prvo mesto na tabeli Superlige Srbije od Partizana, a "delije" su se dale u veliku akciju.

Nakon što je dramatični "večiti derbi" završen bez pobednika (2:2), Partizan je tada sačuvao vodeću poziciju sa bodom prednosti od najvećeg rivala, ali je on potom izgubio od Napretka, a Zvezda dobila niški Radnički i došlo je do smene na vrhu.

Kampanju crveno-belih, "stvari su se vratile na svoje mesto", kojom pozivaju pristalice da u velikom broju dođu u nedelju na Marakanu, ispratili su na svoj način najvatrenije pristalice.

"Delije" su širom Srbije palile baklje i, takođe, pozivale istomišljenike da ispune tribine na nedljnom meču protiv izuzetno raspoložene ekipe Radničkog iz Kragujevca.

Kragujevčani svojim igrama oduševljavaju Zvezdinog trenera, Vladana Milojevića, a i ne čudi - otkako je počeo drugi deo sezone, na šest utakmica šest puta su pobedili (redom su savladali Nišlije, Vojvodinu, Javor, IMT, Radnik i Železničar, sve uz gol-razliku 13:3).

Četvrti je Radnički na tabeli, prestigao je i Čukarički i Vojvodinu, pa je važnost i težina ovog duela dovela do velike akcije zvezdaša širom Srbije.

U foto-galeriji koja je pred vama možete da vidite kako je bilo u Beogradu, Zrenjaninu, Surdulici, Jagodini, Ćupriji, Aleksincu, Kragujevcu, a na jednom nadvožnjaku - i u Republici Srpskoj:

Utakmica Crvena zvezda - Radnički 1923 (Kragujevac) igra se u nedelju 17. marta od 16 časova, a prenos možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Bonus video: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)