SALAH PRESKAČE REPREZENTATIVNE OBAVEZE: Egipćani u problemu

M. Bl.

11. 03. 2024. u 17:20

FUDBALER Liverpula Mohamed Salah tražio je da ne igra za reprezentaciju Egipta u narednim mečevima, saopštio je danas selektor afričke selekcije Ibrahim Hasan.

САЛАХ ПРЕСКАЧЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВНЕ ОБАВЕЗЕ: Египћани у проблему

FOTO: Tanjug/AP

Selektor "faraona" je na konferenciji za medije rekao da je kapiten državnog tima tražio da ne igra na prijateljskom turniru u Abu Dabiju na kom će 22. marta Egipat igrati protiv Novog Zelanda, a tri dana kasnije protiv pobednika meča Tunis - Hrvatska.

- Odluka da Salah ne bude na spisku za naredne mečeve stigla je od igrača i njegovog kluba Liverpula. Salah i Liverpul veruju da bi naš kapiten trebalo da preskoči te utakmice jer se tek nedavno oporavio od povrede butnog mišića sa kojom se mučio od početka godine - rekao je Hasan, a prenose egipatski i engleski mediji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)