KLOP PRED SITI: "Nisam siguran da ova utakmica odlučuje o tituli"

Novosti online

09. 03. 2024. u 10:00

Trener ekipe Liverpula izneo je svoja očekivanja pred derbi sa Mančester Sitijem.

КЛОП ПРЕД СИТИ: Нисам сигуран да ова утакмица одлучује о титули

FOTO: Tanjug/AP

Klop je za početak hvalio "građane" i njihovog trenere Pepa Gvardiolu.

 - Nisam siguran koliko često treba da kažemo da poštujemo Siti. Pep je najbolji trener na svetu. Ima neverovatne igrače, najbolju ‘devetku’, Kevina de Brujnea koji će ući u istoriju sa Stivenom Džerardom. Fil Foden je najbolji engleski igrač. Trent to razume, ali on je navijač Liverpula, nekada je stajao pored terena. Slogan ‘Ovo znači više’ za nas zaista znači više - rekao je Klop i dodao:

 - Pre dve godine je organizovana parada iako smo poraženi u Ligi šampiona i Premijer ligi. Recite mi koji bi grad još tako nešto uradio da izgleda kao da smo pobedili? Ovaj klub je poseban za nas. Prilično sam siguran da je i Trent pokazao poštovanje. Mančester Siti je godinama najuspešniji, možda i u Evropi. Po meni nema ničega loše u onome što je rekao. I dalje je dozvoljeno da mislimo šta hoćemo -

Klop je dodao da je još rano pričati o tituli.

 - Velika utakmica, ali da li je odlučujuća u trci za titulu? Nisam siguran. Još uvek je rano. Mislim da niko neće otvoriti šampanjac, kakav god rezultat da bude. Istina, imamo prednosti. Igramo protiv neverovatno jakog protivnika, ne krijemo da želimo pobedu, znamo i koliko će to biti teško. Veoma sam uzbuđen - naveo je Nemački strateg.

Podseimo, Klop je već govorio koliko ceni Gvardiolu.

Meč je na programu u nedelju od 16 časova i 45 minuta.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!