"LEPO JE DATI GOL PRED ĐOKOVIĆEM I DIVCEM, ALI..." Dejan Joveljić otvorio dušu posle megdana sa Mesijem (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2024. u 11:09

Dejan Joveljić je odlično odigrao na početku nove MLS sezone. Za rivala su on i Los Anđeles galaksi imali Inter iz Majamija predvođen Lionelom Mesijem, a pritom je u publici bilo mnogo zvezda. Hale Beri je predvodila one filmske, a kada se o sportskim radi, tu je bio Novak Đoković sa sinom Stefanom, ali i Vlade Divac. Pa opet, iako je pred njima dao gol, Joveljić nije nazadovoljniji.

ЛЕПО ЈЕ ДАТИ ГОЛ ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ И ДИВЦЕМ, АЛИ... Дејан Јовељић отворио душу после мегдана са Месијем (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, iskoristio je najbolji teniser "prazan hod" do početka turnira u Indijan Velsu (6. mart) da poseti Los Anđeles i odgleda interesantan meč dva kluba koja povezuje ime Dejvida Bekama. U Galaksiju je igrao, dok Majamijem trenutno rukovodi i sanja da ga odvede do šampionske titule.

I, može se reći da je imao Đoković šta da vidi. Joveljić je doveo domaćine u prednost u 75. minutu nakon slabije reakcije odbrane gostiju sa Floride. Posle asistencije Delgada, preostalo mu je samo da pogodi praznu mrežu:

Srpski centarfor je na terenu ostao sve do 86. minuta, kada ga je zamenio Beri, a nedugo zatim Galaksi je ispustio trijumf.

Inter je preko Mesija u 92. minutu stigao do izjednačenja i boda, a akcija Argentinca i Žordija Albe neodoljivo je podsetila na one iz perioda dok su bili saigrači u Barseloni:

Posle meča, Joveljić je ovako sumirao utiske:

- Kad igraš protiv najboljeg, i to pred najboljim navijačima, onda sanjaš o tome da budeš dostojan te situacija. Drago mi je što sam dao gol pred najboljim teniserom svih vremena, Đokovićem, i legendom košarke Divcem, ali bih voleo da smo pobedili pred rekordnim brojem gledalaca na našem stadionu. Imamo velike ciljeve za ovu sezonu i ne mogu da dočekam da opet igram pred najboljim navijačima na svetu - poručio je srpski reprezentativac na Instagramu, uz fotografiju sa Lionelom Mesijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Joveljic (@joveljic)

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!