FUDBALSKA "LUDNICA" U TURSKOJ: Dušan Tadić i Fenerbahče bili pred nokautom, a onda golčina, pa neverovatan 96. minut (VIDEO)

Novosti online

24. 02. 2024. u 19:15

FUDBALERI Fenerbahčea u 27. kolu turske Superlige isprva nisu opravdali očekivanja svojih pristalica - gubili su od petoplasirane Kašimpase, ali su na kraju ipak trijumfovali, i to u dramatičnoj završnici.

ФУДБАЛСКА ЛУДНИЦА У ТУРСКОЈ: Душан Тадић и Фенербахче били пред нокаутом, а онда голчина, па невероватан 96. минут (ВИДЕО)

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio je starter u ekipi "Fenera", koja se od samog početka našla u problemima - rival joj nije davao da "diše", a oba takmaca imala su do velikog po šest šuteva, mahom nepreciznih.

Kada je defanzivac Kašimpase, pozajmljeni igrač Troa, Porozo, dao gol za 0:1 u 58. minutu...

... činilo se, usled nedovoljno dobre igre domaćina, da će on teško uspeti da, makar privremeno, prestigne Galatasaraj na čelu tabele.

No, preokret se ipak desio.

I to kako...

Najpre je majstorski slobodan udarac u 64. minutu izveo Mert Hakan Jandaš, poslavši loptu preko živog zida u donji deo mreže:

A onda je u 96. minutu Batsšuai izveo penal, za koji će rivali "Fenera" sigurno smatrati da je prestrogo dosuđen.

Iako je golman Kašimpase, Janar, odbranio taj udarac Belgijanca koji je u drugom poluvremenu odmenio Edina Džeka, Batsšuai je pritrčao odbijenoj lopti i hladnokrvno doneo izuzetno važan trijumf domaćinu:

Usled ovog preokreta, Fenerbahče sada ima 70 bodova, jedan više ali i utakmicu više od drugopasiranog Galatasaraja, koji tek treba da odigra utakmicu sa sedmoplasiranim Antalijasporom.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave