VOJVOĐANSKI DERBI ZA PRVE PROLEĆNE BODOVE : Novosađani meču sa Spartakom dodali i humanitarnu dimenziju

S. B.

24. 02. 2024. u 17:25

VOJVOĐANSKI derbi, u kom u nedelju (18.30) na „Karađorđu“ fudbaleri Vojvodine dočekuju Spartak, pored takmičarskog, veoma bitnog za oba rivala, imaće i humanitarni karakter.

ВОЈВОЂАНСКИ ДЕРБИ ЗА ПРВЕ ПРОЛЕЋНЕ БОДОВЕ : Новосађани мечу са Спартаком додали и хуманитарну димензију

S.B.

Jer, sav novac od prodaje ulaznica namenjen je za pomoć devetočlanoj porodici Krstić u Temerinu, koja je zbog požara ostala bez krova nad glavom.

Novosađani, jednako kao i Subotičani, od starta proleća, uknjižili su samo bod, pa priželjkuju prvu superligašku pobedu ove godine, u kojoj obeležavaju jubilej, 110 godina od osnivanja kluba.

– Čestitke našem klubu za 110. rođendan- kaže Božidar Bandović, trener Vojvodine.- Utakmica sa Spartakom je veoma bitna za nas, a želimo da pokažemo dobru igru, koju smo negovali na pripremama i ritam i koga ćemo se držati. Rezultati trenutno nisu u skladu sa očekivanjima, ali u nekim delovima igre izgledamo dobro. Verujem u igrače koji bi trebalo da pobede tu negativnu energiju i nervozu, da budu smireniji. Želja je da igramo sa više energije i jačim intenzitetom. Imamo kvalitet i pred nama je utakmica da ga iskoristimo i pokažemo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola