TUHEL TRAŽI ALIBI: Nisam samo ja kriv!

Novosti online

23. 02. 2024. u 18:36

Trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel govorio je na konferenciji za medije pred meč sa Lajpcigom u okviru 23. kola Bundes lige.

ТУХЕЛ ТРАЖИ АЛИБИ: Нисам само ја крив!

FOTO: Tanjug/AP

Tuhel je sa novinarima pričao i o svom odlasku sa "Alijanc arene".

 - Da je greška samo jedne osobe, a u ovom slučaju trenera, imali biste danas nekog drugog preko puta vas na konferenciji za novinare. Ne mislim da sam ja jedini problem, ali sam odgovoran i preuzimam odgovornost za ovu odluku. Klupski zvaničnici znaju moju analizu, veoma je samokritična. Oni to znaju, ali to definitivno nije analiza za javnost - rekao je Tuhel uoči sutrašnjeg gostovanja Lajpcigu.

Dodao je i da je razgovarao sa čelnim ljudima u klubu.

 - Sve je razjašnjeno i nadam se da će nam to doneti slobodu. Makar meni kao treneru, u donošenju odluka. Ali i tim se može osećati slobodnije - rekao je on.

Podsetimo Bajern je trenutno drugi na tabeli Bundeslige sa osam bodova manje od vodećeg Leverkuzena, dok u Ligi šampiona imjau gol zaostatka protiv Lacija pred revanš koji se igra 5. marta u Minhenu.

BONUS VIDEO: MAKSIMOVIĆ ZA "NOVOSTI": Iz opuštene igre dolaze rezultati, blizu smo Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!