BOMBA U HRVATSKOJ! Dinamo odgovorio Hajduku, dovodi reprezentativca koji je imao veliku ulogu u uspesima "vatrenih"

Novosti online

14. 02. 2024. u 09:27

VELIKA imena hrvatskog fudbala se vraćaju u tamošnje prvenstvo.

БОМБА У ХРВАТСКОЈ! Динамо одговорио Хајдуку, доводи репрезентативца који је имао велику улогу у успесима ватрених

FOTO: Tanjug/AP

Hajduk je doveo Ivana Perišića i Josipa Brekala u nastojanju da konačno skine Dinamo sa trona i osvoji titulu posle 19 godina, Dinamo je odgovorio sa Markom Rogom, ali izgleda da to nije kraj i da će Zagrepčani u toku današnjeg dana angažovati svoje najveće pojačanje.

Štoper Liona Dejan Lovren blizu je povratka u Dinamo. Francuski mediji ističu da je Lovren jedan od najplaćenijih igrača njihove lige, plata mu je 400.000 evra mesečno, Dinamo taj novac nema, pa se traži idealan model za sve strane.

Najrealnije je da Lovren, koji ima ugovor sa Lionom do leta 2025. godine, stigne na pozajmicu, a da Dinamo preuzme deo plate. 

Druga opcija je da bivši defanzivac Liverpula i Zenita raskine ugovor sa Lionom, da francuski klub isplati Lovrenu deo zarade i potom da potpiše za Dinamo kao slobodan igrač.

Ako Dinamu uspe da realizuje posao sa Lionom i Lovrenom, on će se vratiti u klub u kom je počeo karijeru, 14 godina nakon što je iz njega otišao. 

I pored svih pojačanja, Hajduk i Dinamo nakon 22. kola HNL-a gledaju u leđa Rijeci, koja je lider na tabeli sa 45 bodova. Splićani imaju 45, a Zagrepčani 41 i meč manje. Očigledno je da će se velika borba voditi do samog kraja šampionata.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)