"NEMA LEPŠEG OSEĆANJA": Boško Janković o navijačima Zvezde i punoj Marakani

Tanjug

08. 02. 2024. u 13:18

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Boško Janković izjavio je danas da je siguran da će navijači "crveno-belih" napraviti sjajnu atmosferu na meču protiv Voždovca.

НЕМА ЛЕПШЕГ ОСЕЋАЊА: Бошко Јанковић о навијачима Звезде и пуној Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu od 16.30 časova na svom terenu dočekati Voždovac u 20. kolu Superlige Srbije, a ulaz za sve navijače će biti besplatan.

Janković je istakao značaj podrške 12. igrača i podstakao navijače da budu vetar u leđa "crveno-belima" u pohodu ka sedmoj uzastopnoj šampionskoj tituli.

"Redovno pratim utakmice Crvene zvezde i dešavanja u klubu. Siguran sam da su se navijači uželeli Marakane, nakon zimske pauze koja dugo traje u srpskom fudbalu. Kao neko ko je igrao pred ispunjenim tribinama Zvezdinog stadiona, mogu iz iskustva da kažem da nema lepšeg osećaja za jednog igrača od onog kada izađe na teren iz tunela i oseti huk "delija". Svaka utakmica je veoma bitna, a sezona se nastavlja od Voždovca", rekao je Janković, prenosi zvanični sajt kluba.

Foto arhiva VN

 

"Čuo sam da je klub omogućio besplatan ulaz, te sam siguran da će zvezdaši iskoristiti lepo vreme i napraviti sjajnu atmosferu na prolećnoj premijeri. Kad god sam u mogućnosti pratim utakmice uživo, te je dolazak na prolećnu premijeru obavezan. Ciljevi u Zvezdi su uvek jasni, to je 'dupla kruna' na kraju sezone. Siguran sam da ekipa ima kvalitet i da će uz pomoć navijača, koji su uvek bili simbol Crvene zvezde, uspeti da nastavi niz osvajanja titula", zaključio je Janković.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u SLS završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)