U KORAK SA VREMENOM: Nova mobilna aplikacija Fudbalskog saveza Srbije

Novosti online

07. 02. 2024. u 15:28

FUDBALSKI savez Srbije prati sve trendove i shvata značaj novih načina komunikacije. Kreativan i blagovremen sadržaj na sajtu i društvenim mrežama, prepoznatljivi vizuelni identitet, milionske interakcije sa navijačima iz Srbije i celog sveta, dobile su svoju potvrdu u fantastičnim statističkim podacima, kao i pohvalama od strane UEFA i FIFA.

У КОРАК СА ВРЕМЕНОМ: Нова мобилна апликација Фудбалског савеза Србије

FOTO: N. Paraušić

Naša kuća fudbala se tim povodom oglasila na sledeći način:

"Spremni smo i za naredni korak. Prvi konkretan poduhvat u ovoj godini odnosi se na aktivaciju nove aplikacije Fudbalskog saveza Srbije. Uporedo sa startom prolećne polusezone na fudbalskim terenima širom naše zemlje, korisnici IOS i Android mobilnih uređaja imaće pristup u realnom vremenu svim podacima, rezultatima i tabelama u ligama od amaterskog do profesionalnog nivoa.

Vrhunski korisnički doživljaj, izvorne funkcije, geolokacija, mogućnost direktne komunikacije sa svim korisnicima putem poruka, banera, vesti i puš obaveštenja. Prvi put na našim prostorima, mobilna aplikacija za širu fudbalsku zajednicu, klubove, igrače, roditelje, navijače…

Bilo koji fudbaler ili fudbalerka, bilo koji klub ili selekcija, bilo koji stepen takmičenja, bilo koja uzrastna kategorija. Od pionira do veterana, od okružne do Super lige Srbije. Od deteta koje se prvi put našlo u protokolu, do asa koji je postigao najlepši gol u karijeri. Sve na jednom mestu. Sve na dlanu. U novoj aplikaciji Fudbalskog saveza Srbije – FSS LAJV."

PREUZMITE APLIKACIJU:

iOS – https://apps.apple.com/rs/app/fss-live/id6466286559

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=de.analyticom.cometlive.fss

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)