TREĆA LIGA JE U MODI! Nakon dva bivša partizanovca, tamo se preselio i nekadašnji igrač Zvezde

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 02. 2024. u 22:05

TREĆA liga srpskog fudbala dobila je još jedno zvučno ime. Nakon Miralema Sulejmanija koji je pojačao Železničar iz Inđije i Nemanje Kojića koji brani boje Zemuna, "Srpska liga" jača je i za bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

ТРЕЋА ЛИГА ЈЕ У МОДИ! Након два бивша партизановца, тамо се преселио и некадашњи играч Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Borca iz Čačka Srđan Vujaklija odlučio je da karijeru nastavi u novosadskom Kabelu, ekipi koja se takmiči u Srpskoj ligi - Vojvodina.

S obzirom da je nastupao za RFK Novi Sad i Mladost GAT, neće morati da menja grad.

Vujaklija je najbolje partije pružao u Borcu iz Čačka, a u sezoni 2015/2016 postigao je 15 golova, što ga je preporučilo Crvenoj zvezdi.

Posebno se pamti njegova partija na Marakani, kada je sa Borcem naneo crveno-belima ubedljiv poraz u utakmici Kupa Srbije. Tada su Čačani slavili sa 5:0, a Vujaklija je posle postignutog gola "svirao violinu".

Nastupao je još i za Veternik, Spartak, Hajduk iz Kule, Banat, Al Šabab, Proleter, Ordabasi, Gvangžua, Doksu i Rovaniemi.

Kabel je inače četvrti na tabeli Srpske lige - Vojvodina nakon 15 odigranih kola. Ima 27 bodova, što je šest manje od lidera GFK Slovena iz Rume.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!