NOVA SMRT NA FUDBALSKOM TERENU! Preminuo nacionalni heroj, čovek koji je odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u Rusiji

Novosti online

30. 01. 2024. u 09:16

Luis Tehada, najbolji strelac u istoriji Paname, preminuo je na terenu u 42. godini, dok je igrao lokalnu rekreativnu ligu.

НОВА СМРТ НА ФУДБАЛСКОМ ТЕРЕНУ! Преминуо национални херој, човек који је одвео репрезентацију на Светско првенство у Русији

Foto EPA

Ovu vest je objavio Fudbalski savez Paname.

- Izražavamo najdublje saučešće porodici, rođacima, prijateljima i celoj fudbalskoj javnosti u Panami. Nikada te nećemo zaboraviti, Matadore - stoji u saopštenju.

Luis Tehada bio je nacionalni heroj kada je 2018. sa reprezentacijom prvi put nastupio na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Ostaće upamćen kao najbolji strelac u istoriji te države iz Srednje Amerike, sa 43 postinuta gola na čak 108 mečeva.

Tehada je često menjao klubove tokom karijere duge skoro 20 godina i nikad nije igrao u Evropi. Počeo je u rodnoj Panami 2001, nastupao je i u Kolumbiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Peruu i Meksiku.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)