POČEO DOBRO, PA STAO: Bešiktaš se raspituje za Zvezdinog stranca

Novosti online

11. 01. 2024. u 14:20

POČETAK Žana-Filipa Krasoa u Crvenoj zvezdi bio je sjajan. Fudbaler iz Obale Slonovače je pokazao kvalitet, ali dobio je ponudu da nakon šest meseci napusti crveno-bele.

ПОЧЕО ДОБРО, ПА СТАО: Бешикташ се распитује за Звездиног странца

FOTO: M. Vukadinović

Turski mediji navode da se on nalazi na listi potencijalnih pojačanja Bešiktaša. Međutim nema detaljnih informacija o visini ponude.

Kraso je blistao na pripremama i na početku sezone u Superligi Srbije. Nakon toga Barak Bahar mu je često menjao pozicije. To je uticalo na njega i partije u nastavku sezone nisu bile baš dobre.

On je u prvenstvu odigrao 16 utakmica, postigao je sedam golova i upisao dve asistencije. Sve to mu je bilo dovoljno da bude u reprezentaciji na predstojećem Afričkom kupu nacija.

Ostaje da se vidi šta će biti sa igračem koji je letos iz Sent Etjena stigao u Beograd. Tu je sada i novi trener Vladan Milojević, pa je možda to prilika za Krasoa da se ponovo izbori za ozbiljnu ulogu.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!