PROBLEM ZA LIVERPUL: Povredio se jedan od najboljih igrača

Tanjug

09. 01. 2024. u 19:39

FUDBALER Liverpula Trent Aleksander-Arnold odsustvovaće nekoliko nedelja van terena zbog povrede ligamenata kolena, saopštio je engleski klub.

ПРОБЛЕМ ЗА ЛИВЕРПУЛ: Повредио се један од најбољих играча

FOTO: Tanjug/AP

Jasno je da će sjajni desni bek mnogo nedostajati ekipi sa "Enfilda" u trci za titulu Premijer lige.

- Trentu će biti potrebno vreme da se oporavi. Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da će morati da pauzira nekoliko nedelja. On će malo da se odmori, nadam se da će se potom vratiti u staru formu. Nedostajaće nam u ovom periodu - izjavio je asistent menadžera Liverpula Pepijn Lajnders.

On je rekao da će Virdžil van Dajk biti spreman za prvi meč polufinala Liga kupa protiv Fulama, koji će biti odigran u sredu u Liverpulu.

- Virdžil je u ponedeljak trčao na terenu. Vratiće se u tim, pošto se oporavio. Dobro je što nije igrao u Londonu na meču sa Arsenalom - dodao je Lajnders.

Istakao je da su zbog povreda i dalje van terena Dominik Soboslai, Endi Robertson, Kostas Cimikas, Tijago Alkantara i Stefan Bajčetić.

Podsetimo, Liverpul je lider Premijer lige sa 45 bodova, ima tri više od Aston Vile, a pet više i utakmicu više od Mančester sitija.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)