GOTOVO JE! Kilijan Mbape ima novi klub, era u Parizu završava se na leto

Tanjug

08. 01. 2024. u 11:48

FUDBALER Pari Sen Žermena Kilijan Mbape nastaviće na kraju sezone karijeru u Realu, pošto se francuski reprezentativac prošle nedelje dogovorio sa madridskim klubom, prenosi Futmerkato.

ГОТОВО ЈЕ! Килијан Мбапе има нови клуб, ера у Паризу завршава се на лето

FOTO: Tanjug/AP

Mbape (25) ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, a od prvog januara ima pravo da pregovara sa drugim klubovima.

Futmerkato ističe da je Mbape navodno odbio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, pošto je pre nekoliko dana dogovorio prelazak u Real.

Francuski mediji podsećaju da čelnici Reala već nekoliko godina pokušavaju da angažuju napadača "svetaca", ali dve strane ranije nisu uspele da postignu dogovor. Rukovodstvo madridskog kluba je zbog toga odlučilo da postigne čvrst dogovor sa francuskim reprezentativcem, koji je pristao da nastavi karijeru u Realu.

PSŽ je sinoć u gostima pobedio šestoligaša Revel (9:0) u Kupu Francuske, a Mbape je postigao tri gola za svoj tim.

On je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka, a ove sezone je za šampiona Francuske postigao 25 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)