ZAVRŠEN PRVI DEO SEZONE U SUPERLIGI: Podela bodova u Bačkoj Topoli i Ivanjici

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

22. 12. 2023. u 19:12

PRVI deo sezone u Superligi Srbije okončan je duelom TSC-a i Napretka u Bačkoj Topoli. U ovom duelu pobednika nije bilo - 1:1.

ЗАВРШЕН ПРВИ ДЕО СЕЗОНЕ У СУПЕРЛИГИ: Подела бодова у Бачкој Тополи и Ивањици

FOTO: A. Ilić

Domaćin je odlično otvorio meč. Igrao se 9. minut kada je Uroš Milovanović savladao Vladimira Bajića. Gosti se nisu predavali i uspeli su da dođu do izjednačenja. Strelac za Kruševljane bio je Đorđe Jovanović u 61. minutu.

Tim Žarka Lazetića će drugi deo sezone dočekati na trećoj poziciji sa 37 bodova. Napredak je na 13. mesu sa 21.

Nerešenim rezultatom je okončan i duel u Ivanjici. Javor i IMT su remizirali - 1:1. "Traktoristi" su do vođstva došli u 34. minutu preko Marka Lukovića koji je možda postigao i poslednji pogodak u Superligi, pošto se uveliko priča o njegovom odlasku.

Bod domaćem timu doneo je Petar Gigić u 60. minutu. IMT je u 81. minutu ostao sa desetorciom pošto je crveni karton dobio Zarija Lambulić. Ipak, to nije bilo dovljono Javoru sa dođe to trijumfa.

Ekipa iz Ivanjice je prvi deo sezone okončala na 12. mestu sa 21 bodom, tim iz Beograda ima isto i zauzima 11. poziciju.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!