PROBLEMI ZA POKETINA: Kapiten Čelsija obnovio povredu

Novosti online

12. 12. 2023. u 16:45

Kapiten fudbalskog kluba Čelsi Ris Džejms povredio je tetivu i propustiće nekoliko utakmica, saopštio je danas londonski klub.

ПРОБЛЕМИ ЗА ПОКЕТИНА: Капитен Челсија обновио повреду

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ris se povredio pre dva dana na utakmici 16. kola Premijer lige protiv Evertona (0:2). Na ovom meču povredili su se i golman Čelsija Roberto Sančes i levi bek Marko Kukurelja.

- Kapiten Ris Džejms je podvrgnut pregledima nakon utakmice protiv Evertona koju je napustio u prvom poluvremenu. Rezultati skenera su potvrdili da se radi o povredi tetive. On će sada početi rehabilitaciju u klupskom trening centru - navodi se u saopštenju Čelsija.

Džejms (24) je ove sezone odigrao samo osam utakmica u Premijer ligi, pošto je istu povredu doživeo i u prvom kolu engleskog prvenstva protiv Liverpula (1:1). On je zbog te povrede propustio osam mečeva u Premijer ligi.

Skaj sports podseća da menadžer Čelsija Maurisio Poketino ima mnogo problema sa povredama igrača, pošto su van terena Ben Čilvel, Vesli Fofana, Romeo Lavija, Kristofer Nkunku, Trevor Šaloba, Malo Gusto i Karni Čukvuemeka.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)