EVROGOL U IVANJICI: Čukarički nokautirao Javor u ludoj završnici, a gol koji je dao Nikola Stanković će se pamtiti (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2023. u 17:43

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras u Ivanjici ekipu Javora rezultatom 2:1 (1:0) u meču 18. kola Superlige Srbije.

ЕВРОГОЛ У ИВАЊИЦИ: Чукарички нокаутирао Јавор у лудој завршници, а гол који је дао Никола Станковић ће се памтити (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Golove za Čukarički postigli su Đorđe Ivanović u osmom i Nikola Stanković u 88. minutu iz sjajnog voleja, izvededenog izvan kaznenog prostora:

Jedini strelac za domaći tim bio je Radivoj Bosić u 55. minutu.


Fudbaleri Čukaričkog se nalaze na petom mestu na tabeli sa 26 bodova, dok je Javor deseti sa 20. Čukarički će u narednom kolu na svom terenu dočekati IMT, dok će Javor gostovati ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli.


Radnik i Voždovac odigrali su ranije danas u Surdulici bez pobednika, 1:1, dok se IMT od 17 časova u Beogradu sastaje sa ekipom Novog Pazara.
Juče su odigrana tri meča 18. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati: Radnički (KG) - TSC 0:0, Crvena zvezda - Mladost 3:1 i Železničar - Spartak 2:1.
U ponedeljak će od 16 sati u Nišu igrati Radnički i Partizan, dok će se od 18.30 časova u Novom Sadu sastati Vojvodina i Napredak.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!