MOŽETE LI OVO DA ZAMISLITE? Hari Megvajer rame uz rame sa Nemanjom Vidićem

Novosti online

08. 12. 2023. u 17:41

HARI Megvajer važi za jednog od najskupljih defanzivaca, ujedno i jednog od najsklonijim greškama, defanzivac Junajteda često je osporavan zbog svojih početničkih grešaka, a sada je dočekao svojih pet minuta pod svetlima reflektora.

МОЖЕТЕ ЛИ ОВО ДА ЗАМИСЛИТЕ? Хари Мегвајер раме уз раме са Немањом Видићем

FOTO: M. Vukadinović

Megvajer je odabran za igrača meseca novembra u Premijer ligi. "Crveni đavoli" slavili su u sva tri meča prošlog meseca, a mreža im se nije zatresla: u Londonu protiv Fulama 1:0, na Old Trafordu protiv Lutona 1:0 i u Liverpulu protiv Evertona 3:0.

Poslednji defanzivac koji je dobio tradicionalno priznanje bio je Kamerunac Žoel Matip iz Liverpula u februaru 2022.

Pre Megvajera jedini defanzivac Junajteda bio je Nemanja Vidić 2009. godine. U tom mesecu pre skoro 15 godina mančesterski velikan je postigao svih pet pobeda bez primljenog gola

U ovoj sezoni prethodno su nagrađeni Englez Džejms Medison (Totenhem) u avgustu, Korejac Son (Totenhem) u septembru i Egipćanin Mohamed Salah (Liverpul) u oktorbru.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije