STOP IZRAELCIMA! Zvezda hitno obavestila Makabi da ne dolazi u Beograd, šta će reći Bahar

Novosti online

23. 11. 2023. u 08:52

PRETHODNIH dana je najavljeno da će Makabi iz Haife svoj meč petog kola grupne faze Lige Evrope protiv Rena za koji nastupa Nemanja Matić odigrati na stadionu "Rajko Mitić", ali to se ipak neće desiti!

СТОП ИЗРАЕЛЦИМА! Звезда хитно обавестила Макаби да не долази у Београд, шта ће рећи Бахар

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Crvena zvezda je obavestila predstavnika Izraela da na njenom terenu neće moći da dočekaju francusku ekipu, pa će klub u kojem je do leta radio Barak Bahar morati da pronađe novu lokaciju na kojoj će biti domaćin!

Kako prenose najuticajniji mediji iz Izraela, Crvena zvezda je objasnila kako na stadionu postoje bezbednosni nedostaci zbog kojih meč ne može da bude odigran u predviđenom terminu, dok pojedini portali otkrivaju i da je razlog za promenu mesta odigravanje mečeva popravka reflektora na stadionu Crvene zvezde. Do meča je ostalo samo osam dana, pa Izraelci moraju hitno da pronađu rešenje, a jedno od onih koja se nameću jeste Budimpešta.

Navodno, Makabi iz Haife već je kontaktirao ambasadora Izraela u Mađarskoj, pošto Srbija nema nijedan stadion na raspolaganju za ovaj meč. Opcija bi mogao da bude i Kipar, ali oni su već bili domaćini jednog evropskog meča Makabija iz Haife i nakon toga su istakli da više nisu zainteresovani za organizaciju ovakvih događaja.

Makabiju iz Haife Beograd je prošle godine doneo sreću pošto su autogolom Milana Pavkova u finišu meča eliminisali Crvenu zvezdu iz kvalifiakcija za Ligu šampiona. Tada je Dejan Stanković napustio klub, a Barak Bahar skrenuo pažnju na sebe. Ipak, čini se da ove godine Makabi nema toliko sreće u Srbiji, pa će morati da traži dalje!

Sigurno i Baharu nije po volji, ali Zvezda je prioritet.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)