JA, KAKO DRUGAČIJE! Hrvati slavili plasman na Evropsko prvenstvo uz srbomrsca Tompsona (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2023. u 10:29

Fudbaleri Hrvatske su minimalnim rezultatom savladali Jermeniju 1:0 i u poslednjem kolu kvalifikacija izborili plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

ЈА, КАКО ДРУГАЧИЈЕ! Хрвати славили пласман на Европско првенство уз србомрсца Томпсона (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Pali su u trans navijači, ali i Luka Modrić i društvo, pa su nakon utakmice slavili na zagrebačkom "Maksimiru" uz Tompsonovu pesmu "Lijepa li si".

Čitav stadion je zapevao ovu pesmu, fudbaleri su trčali jedan drugom u zagrljaj po terenu (snimak slavlja Hrvata uz Tompsonovu pesmu možete pogledati OVDE).

Uz istu pesmu komšije su slavile i plasman u polufinale Mundijala u Kataru prošlog decembra, a redovno je na repertoaru hrvatskih sportista prilikom proslava velikih uspeha.

Vredna pomena je i situacija koja se desila uoči meča, a tamošnji mediji su je opisali na slikovit način.

Naime, Perkovićev kum Mate Bulić zagrevao je atmosferu uoči meča stihovima "tiho, tiho, teče Neretva, gori gora, gori borovina".

Kako pišu hrvatski "Net.hr" bio je to "emotivan prizor koji je neke ganuo toliko da su počeli imaginarno da pucaju po parkingu, onako, u transu, kao iz mitraljeza, jer ipak su borbe u toku! Ali neka, neka se ljudi vesele. Hrvatska fudbalska reprezentacija tome i služi".

Podsetimo, Marko Perković Tompson nikada nije krio koliko ne voli Srbiju i sve vezano za našu zemlju, te i u svojim pesama često veliča zločine Hrvata nad našim narodom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu