NESVAKIDAŠNJI ODLAZAK ŠEFA STRUČNOG ŠTABA: Radnički iz Niša doveo čak 23. trenera za osam godina!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 11. 2023. u 16:02

Ono što se spekulisalo u danima iza nas, sinoć je dobilo svoj epilog. Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je svog 23. trenera u periodu od decembra 2015. godine.

НЕСВАКИДАШЊИ ОДЛАЗАК ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА: Раднички из Ниша довео чак 23. тренера за осам година!

Aleksandar Ilić

Nikolu Trajkovića zamenio je danas i zvanično Slavoljub Đorđević, iskusni trener, koji je takođe u igračkoj karijeri, poput prethodnika, nosio dres Crvene zvezde, a omladince aktuelnog šampiona Srbije sa velikim uspehom vodio je u Ligi šampiona za mlade.

Nekarakterističan je po svemu bio Nikola Trajković, otvoren za saradnju sa igračima, ali i novinarima, njegova vrata kancelarije na Čairu bila su za sve otvorena, te njegova ostavka ne iznenađuje one dobro upućene, jer ju je više puta sam najavljivao ukoliko rezultati ne krenu na bolje.

Poraz od Novog Pazara na Čairu, gde je Radnički imao više od igre, ali je jedini vadio loptu iz mreže bio je tas na vagi koji je prevagnuo.

Kratko je pred kamerom Arena sport čestitao protivniku na prikazanoj igri i najavio, onu dobru i svima poznato floskulu "preuzimam odgovornost za poraz i loše rezultate".

Dan kasnije, nije Trajković ostao samo na rečima, već je upravnom odboru podneo neopozivu ostavku.

Ruku na srce, nijedan trener do sada nije imao ovoliku podršku uprave, a pre Nikole Trajkovića od 2015. godine na ovamo vodio je čairsko kormilo 21 različiti trener. Nijedan nije imao toliko strpljenja čelnika kao Trajković. Ipak, smatrajući da nije ispunio očekivanja uprave, sebe, navijača i igrača - sam je dao otkaz. Složiće se ljubitelji fudbala u Srbiji da je ovo zaista potez koji se retko viđa, jer se do sada preuzimanje odgovornosti upravo na rečima završavalo...

- Upravni odbor FK Radnički usvojio je na današnjoj sednici ostavku šefa stručnog staba Nikole Trajkovića. Dosadašnjem šefu stručnog štaba klub želi puno uspeha i sreće u daljem radu, objavio je sinoć klub.

Radnički je trenutno na 14. mestu Superlige, a od Slavoljuba Srnića očekuje se da "vadi vruće kestenje iz vatre, te kao 23. šef stručnog štaba za svega osam godina pokuša da osveži ekipu.

Inače, od 2015. godine na klupi Radničkog iz Niša sedeli su sledeći stručnjaci: Milan Rastavac, Petar Pakult, Boban Dmitrović, Ivan Jević, Nenad Lalatović (2018, 2021, 2022), Simo Krunić, Milorad Kosanović, Radoslav Batak (2020, 2021.), Milan Đuričić (2017, 2020), Vladimir Gaćinović, Aleksandar Stanković (2021. u dva mandata), Saša Mrkić, Tomislav Sivić, Radomir Koković, Dragan Antić, Dragan Šarac i Nikola Trajković i Slavoljub Đorđević.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja