JUNAJTED SLAVI KAPITENA: Bruno Fernandeš doneo trijumf "crvenim đavolima" u Londonu (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2023. u 16:08

NE igra dobro Mančester junajted ove sezone. Ipak, "crveni đavoli" uspeli su da ostvare važan trijumf u 11. kolu Premijer lige protiv Fulama u gostima - 1:0. Junak pobede bio je Bruno Fernandeš.

ЈУНАЈТЕД СЛАВИ КАПИТЕНА: Бруно Фернандеш донео тријумф црвеним ђаволима у Лондону (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nisu izabranici Erika ten Haga blistali ni na ovom susretu, ali najvažnije za njih je da su tri boda odneli kući i prekinuli seriju od dva vezana poraza - Mančester siti (0:3) i Njukasl (0:3).

Junajted je dobro počeo meč na "Krejven Kotidžu". Igrao se 11. minut kada je Skot Mektomini postigao gol. Ipak, morale su da reaguju sudije iz VAR sobe i pogodak je poništen zbog minimalnog ofsajda u kome se našao škotski reprezentativac.

Do promene rezultata u prvom poluvremenu nije došlo. Nastavak utakmice doneo je više uzbuđenja. Fulam je imao dve dobre prilike preko Žoaa Palinje i Harija Vilsona, no u oba navrata odlično je reagovao Andre Onana i tako sačuvao mrežu netaknutom.

Kada su svi pomislili da će gosti prvi put remizirati ove sezone u Premijer ligi na scenu je stupio kapiten tima i zatresao mrežu rivala. Fernandeš je u prvom minutu nadoknade iskoristio loše iscupavanje lopte defanzivca domaćeg tima, primio je loptu na 16 metara, napravio sjajan lažnjak i šutirao neodbranjivo.

Junajted je posle ovog trijumfa sedmi na tabeli sa 18 bodova, dok "kolibari" zauzimaju 14. poziciju sa 12.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)