"PRIČE O UMORU NE PIJU VODU": Nekadašnji trener Zvezde Miloš Milojević imao savet za Baraka Bahara

Novosti online

04. 11. 2023. u 13:22

NEKADAŠNjI trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je o aktuelnom stanju u ekipi iz Ljutice Bogdana.

ПРИЧЕ О УМОРУ НЕ ПИЈУ ВОДУ: Некадашњи тренер Звезде Милош Милојевић имао савет за Барака Бахара

FOTO: FK Crvena zvezda

Milojević je u razgovoru za "Informer" da je za konkurentnost u Evropi potrebno nekoliko godina u nizu igrati u Evropi.

-Treba biti realan i reći da je Baharu možda nametnut veliki pritisak. Naravno, tu ne pričam o Superligi, sa timom koji ima tamo mora da ide perfektno. Pričam o Ligi šampiona. Da biste stvarno bili konkurentni u eliti, potrebno je da makar tri, četiri godine zaredom igrate u tom takmičenju. Nije to jednostavno. Ovo u Superligi se dešava – jasan je.

Veruje da crveno-beli mogu da dođu do titule

-Razumem nervozu među navijačima, ali nije vreme za paniku. U igri su još tri derbija, to je devet bodova. Pa sve može da se preokrene. Kup je, recimo, drugačiji, to je nekoliko utakmica, može da osvoji ko god. Ali prvenstvo je dugo, tu na kraju uvek ispliva kvalitet. Pratim neka istraživanja koja kažu da procentualno 93 odsto prvenstava osvoje najbolje ekipe i ekipe u koje je najviše uloženo. Nema tu neke velike tajne. Nisam ljubitelj klađenja, pa se ne bih ni kladio, ali ubeđen sam da će Crvena zvezda osvojiti titulu – poručio je bivši strateg Zvezde.

Na kraju je imao poruku za Baraka Bahara.

– Baharu bih poručio da nekako nađe način da motiviše ekipu da bude gladna. Mora da pobeđuje, iako je osvojeno šest titula. Neka veruje u sebe i svoj rad. I nema potrebe za tako čestim rotacijama, ekipa mora da se uigra. Ta priča o umoru ne pije vodu. Eno NBA igrači igraju utakmice na svaka tri dana, pa su živi i zdravi. Samo neka uigra standardu ekipu i sve će biti dobro – istakao je Milojević.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)