SVE NAPETIJA LIGA ŠAMPIONA! Zvezdine snove "čuva" Siti, debakl Milana, ljuti Porto i prečka koju psuje ceo NJukasl (VIDEO)

Novosti online

25. 10. 2023. u 23:19

Izuzetno zanimljive bile su večernje utakmice 3. kola Lige šampiona koje su odigrane u sredu.

СВЕ НАПЕТИЈА ЛИГА ШАМПИОНА! Звездине снове чува Сити, дебакл Милана, љути Порто и пречка коју псује цео Њукасл (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

O one prve dve odigrane u ovom danu, "Novosti" su vam već pisale, posebna pažnja obraćena je, naravno, na meč Lajpcig - Crvena zvezda, a evo šta se dešavalo i na pet preostalih:

Seltik je posle sjajne akcije u četvrtom minutu poveo protiv Atletiko Madrida golom Kjoga Furuhašija (VIDEO), ali je već u 25. Antoan Grizman poravnao rezultat ispravivši svoj kiks prilikom izvođenja penala (VIDEO).

Radost "jorgandžija" ja trajala oko 150 sekundi, usled razornog udarca iskosa s desne strane Luisa Palme (VIDEO), da bi se Alvaro Morata za novo izjednačenje pobrinuo u 53. minutu (VIDEO) sjajnim potezom i golom glavom.

Protiv Milana, Pari Sen Žermen je delovao - moćno. Poveo je u 32. minutu kada je Kilijan Mbape po levoj strani umakao odbrani roso-nerih, pa u dva poteza postigao sjajan gol sa ruba kaznenog prostora (VIDEO


Nadu italijanskom gigantu da može do pozitivnog rezultata raspršio je Randal Kolo Muani, našavši se na pravom mestu u 53. minutu (VIDEO), a u samoj završnici Kang-In Li je doneo ogromnih 3:0 "svecima" preciznim, prizemnim udarcem (VIDEO).

Ponadao se Antverp da može do čuda protiv Porta kada je prvo poluvreme rešio u svoju korist, i to zahvaljujući golu Alhasana Jusufa u 38. minutu (VIDEO), ali stvari su se drastično promenile posle velikog predaha. Najpre Evanilson svojim prvim pogotkom, na startu drugog poluvremena, pa Eustakvio u 55. minutu (VIDEO), a onda opet Evanlison, iz najlepše akcije na meču (VIDEO) doneli su nenadoknadivu prednost Portu, koju je het-trikom, uz lukav lob sa ivice kaznenog prostora, krunisao junak ovog duela (VIDEO).

Borusija Dortmund je u samom finišu prvog poluvremena povela protiv Njukasla kada je školska akcija po levom krilu i "povratna" za Feliksa Nmeču dovela da se zatrese mreža "svraka" na njihovom terenu (VIDEO). Taj rezultat, 0:1, ostao je do kraja, iako je Njukasl u poslednjem minutu sudijske nadoknade vremena imao sjajnu priliku, no prečka je razočarala sve njegove navijače (VIDEO).


I, konačno, u "Zvezdinoj" grupi, najveći favorit, Mančester siti, opravdao je tu ulogu iako mu je Jang bojs pokazao zube.

"Građani" su poveli tek u 48. minutu, kada je strelac bio Manuel Akanđi (VIDEO), ali odmah potom je izjednačio Mečak Elija, sjajnim lobom u kontri Švajcaraca (VIDEO).

Stvari na "svoje mesto" su gosti postavili preko Erlinga Holanda. On je najpre dao gol iz penala u 67. minutu (VIDEO), a onda i za 1:3 u 86., poslavši loptu neodbranjivim udarcem u mrežu (VIDEO).

Ovom pobedom Siti je ostavio Jang bojs na jednom bodu, koliko ima i Zvezda, čime crveno-beli još uvek imaju sasvim dobre šanse da prestignu Švajcarce u nastavku takmičenja, a time nastave evro-priču i na proleće.


Liga šampiona, 3. kolo - rezultati utakmica u sredu:

Grupa E:

Fejenord - Lacio 3:1 (2:0)
Seltik - Atletiko Madrid 2:2 (2:1)
Tabela: Fejenord 6, Atletiko Madrid 5, Lacio 4, Seltik 1

Grupa F:

Njukasl - Borusija Dortmund 0:1 (0:1)
PSŽ - Milan 2:0 (1:0)
Tabela: PSŽ 6, Borusija D. 4, Njukasl 4, Milan 2

Grupa G:

Lajpcig - Crvena zvezda 3:1 (1:0)
Jang bojs - Mančester siti 1:3 (0:0)
Tabela: Mančester siti 9, Lajpcig 6, Jang bojs 1, Crvena zvezda 1

Grupa H:

Barselona - Šahtjor 2:1 (2:0)
Antverp - Porto 1:4 (1:0)
Tabela: Barselona 9, Porto 6, Šahtjor 3, Antverp 0


Liga šampiona, 3. kolo - rezultati utakmica u utorak:

Grupa A: 

Galatasaraj - Bajern 1:3 (1:1)
Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0)
Tabela: Bajern 9, Galatasaraj 4, M. junajted 3, Kopenhagen 1

Grupa B: 

Sevilja - Arsenal 1:2 (0:1)
Lans - PSV 1:1 (0:0)
Tabela: Arsenal 6, Lans 5, Sevilja i PSV po 2

Grupa C: 

Braga - Real Madrid 1:2 (0:1)
Union Berlin - Napoli 0:1 (0:0)
Tabela: Real 9, Napoli 6, Braga 3, Union Berlin 0

Grupa D: 

Inter - Salcburg 2:1 (1:0)
Benfika - Real Sosijedad 0:1 (0:0)
Tabela: Real Sosijedad i Inter po 7, Salcburg 3, Benfika 0

Bonus video: "DELIJE" NISU MOGLE DA VERUJU! Evo šta je Lajpcig pustio s razglasa pred meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave