ZVEZDA IZGUBILA U LIGI ŠAMPIONA: Crveno-beli omladinci poveli, pa poklekli u finišu protiv Lajpciga

Novosti online

25. 10. 2023. u 17:25

OMLADINCI FK Crvena zvezda izgubili su u 3. kolu Lige šampiona od Lajpciga sa 2:1 i to posle preokreta.

ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА У ЛИГИ ШАМПИОНА: Црвено-бели омладинци повели, па поклекли у финишу против Лајпцига

FOTO: FK Crvena zvezda

Nisu izabranici Nenada Milijaša želeli da se brane na ovom susretu. U prvom poluvremenu su imali više udaraca od protivnika (4-1) kao i više kornera (5-2). No, sve to nije bilo dovoljno da se matira Fernando Dikes.

Ipak, drugi deo susreta je idealno počeo za Zvezdu. Igrao se 47. minut kada je Veljko Vukojević uspeo da zatrese mrežu Lajpciga i dovede crveno-bele do prednosti.

Stali su gosti iza lopte nakon vođstva, usresredili su se na odbranu svog gola i iz kontri pokušavali da ugroze klub iz Nemačke. Upravo je na takav način u 79. minutu zapretio rezervista Mateja Ostojić, ali golman domaćeg tima je dobro reagovao.

Lajpcig je terensku inicijativu u drugom poluvremenu uspeo da kruniše izjednačenjem. Sjajan gol je u 82. minutu postigao Simon Širak. Otvorio je stopalo i sa nekih 17 metara poslao neodbranjivu loptu iza leđa Vuka Draškića.

Do kraja utakmice domaćin je uspeo i da preokrene. Rezervista Lucio Šarić je šutirao iskosa sa leve strane, lopta je na putu ka golu pogodila Luku Lečića i prevarila golmana gostiju.

Lajpcig sada ima sedam bodova kao i Mančester siti. Zvezda je na trećem mestu sa tri, dok Jang bojs nema nijedan. Ove dve ekipe odmeriće snage u Beogradu 7. novembra.

Podsetimo, prvi tim Zvezde ove srede od 21 sat takođe gostuje Lajpcigu u 3. kolu Lige šampiona. Taj meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Počelo okupljanje "Delija" u centru Lajpciga

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)