KAKVA LIGA ŠAMPIONA! Junajted slavi najomraženijeg igrača i neverovatnu scenu u 97. minutu, Srbin i Hrvat zabrinuli Arsenal

Novosti online

24. 10. 2023. u 23:17

Treće kolo Lige šampiona počelo je burno.

КАКВА ЛИГА ШАМПИОНА! Јунајтед слави најомраженијег играча и невероватну сцену у 97. минуту, Србин и Хрват забринули Арсенал

FOTO: Tanjug/AP

U prva dva meča, Bajern je pobedio Galatasaraj u gostima sa 1:3 golovima Komana, Kejna i Musijala, dok je Ikardi privremeno doneo 1:1 turskom klubu, dok je Inter kod kuće savladao Salcburg sa 2:1, uz pogotke Sančeza i Čalhanogula iz penala, a, takođe privremeno, izjednačenje na kraju poraženog tima, za koje se pobrinuo Oskar Gloha.


Večernji termin je doneo mnogo toga zanimljivog.


Hari Megvajer, dugo osporavani, a među navijačima Mančester junajteda jedan od najneomiljenijih igrača, jer je broj njegovih kikseva maltene premašio "astronomsku" cenu za koju je doveden - izrastao je u junaka.


Upravo je Megvajer dao gol (VIDEO) za dramatičnu pobedu Junajteda 0d 1:0 nad Kopenhagenom, koji je u 97. minutu imao penal za izjednačenje, ali Larson ga nije iskoristio jer je Andre Onana odbranio taj jedanaesterac (VIDEO).


Još jedan engleski klub je trijumfovao, i to Arsenal, ali mu nije baš bilo svejedno u Sevilji. Povele su "tobdžije" sa 0:2 golovima Martinelija u 45. i Žezuza u 53. minutu, a onda je srpsko-hrvatska akcija, Ivan Raktić (izveo korner) - Nemanja Gudelj (dao gol glavom - VIDEO), unela strepnju u redove gostujućeg tima. Ipak, ekipa Mikala Artete je zadržala prednost i izbila na čelo tabele grupe B sa šest bodova, posle poraza od Lansa koji je ovoga puta odigrao 1:1 sa PSV-om i ima bod manje od "tobdžija".


Real Madrid je nastavio da briljira na krilima engleskog "vunderkinda" Džuda Belingema, koji je iznova bio strelac, i to u pobedi nad Bragom od 1:2. On je stavio tačku na nadanja domaćih kada je u 61. minutu iskoristio drugu asistenciju Vinisijusa Žuniora na ovom meču (prva je bila u 16. minutu za pogodak Rodriga), dok je Braga uspela samo da prepolovi zaostatak golom Đala, ne i više od toga.

Liga šampiona, 3. kolo - rezultati utakmica u utorak:

Grupa A: 

Galatasaraj - Bajern 1:3 (1:1)
Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0)
Tabela: Bajern 9, Galatasaraj 4, M. junajted 3, Kopenhagen 1

Grupa B: 

Sevilja - Arsenal 1:2 (0:1)
Lans - PSV 1:1 (0:0)
Tabela: Arsenal 6, Lans 5, Sevilja i PSV po 2

Grupa C: 

Braga - Real Madrid 1:2 (0:1)
Union Berlin - Napoli 0:1 (0:0)
Tabela: Real 9, Napoli 6, Braga 3, Union Berlin 0

Grupa D: 

Inter - Salcburg 2:1 (1:0)
Benfika - Real Sosijedad 0:1 (0:0)
Tabela: Real Sosijedad i Inter po 7, Salcburg 3, Benfika 0

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave