"IZVINJAVAM SE FUDBALSKOM KLUBU PARTIZAN": Igor Duljaj na svoj način najavio gostovanje u Kragujevcu

N. I.

24. 10. 2023. u 16:18

DOK je još bio "živ" u kvalifikacijama za Ligu konferencije Partizan je odložio prvenstveni meč sa Radničkim u Kragujevcu. Pošto je odavno ispao iz tog evropskog voza "parni valjak" je donekle kompenzovao muke svojih navijača skoro pa savršenim učinkom u domaćoj Superligi. Od deset mečeva koje odigrao, tim Igora Duljaja je na devet pobedio i samo u uvodnom kolu odigrao remi protiv TSC.

ИЗВИЊАВАМ СЕ ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ ПАРТИЗАН:  Игор Дуљај на свој начин најавио гостовање у Крагујевцу

FOTO: M. Vukadinović

Trener koji je u petak uveče ispričao jednu tužnu priču o tome kako njegovi igrači nemaju novca za stanarine, hleb i mleko,  sutra u 14 časova će taj tim na ivici gladi i ivici strpljenja svojih stanodavaca da izvede na duel sa Radničkim. Utakmica protiv Spartaka u Subotici i ubedljiv trijumf od 3:1 bio je dokaz da može da se igra i kada krče creva...

- Idemo u goste ekipi koja igra na terenu koji je prilično loš i verovatno će takvi uslovi da odgovaraju domaćinu. U svakom slučaju, rival će vrebati priliku da iskoristi svaku našu grešku i zato moramo da budemo na visini zadatka kao i do sada. Izuzetno cenim ekipu Radničkog koja je znatno popravila formu u poslednje vreme - kaže Duljaj u uvodu svoje najave današnjeg meča na stadionu "Čika Dača".

Utakmica, u kojoj će pravdu da deli Novak Simović, prilično neomiljen među navijačima Partizana, će da se ipak igra pred navijačima, iako je pretila opasnost da tribine zbog kazne FSS budu prazne.

- Molim sve naše navijače da napune tribine u Kragujevcu. Potrebni ste nam, dođite da nas podržite u što većem broju - apeluje Duljaj.

Prokomentarisao je trener crno-belih i "hvatanje za kragne" sa Kvinsijem Menigom kraj aut linije u Subotici.

- Izvinjavam se fudbalskom klubu Partizan zbog onoga što je viđeno. Menig je sjajan momak i nema nikakvih problema među nama. Mnogo mi je žao što su mediji mnogo veću pažnju poklonili tom detalju, umesto našoj ubedljivoj pobedi i prelepim golovima. Dres Partizana je svetinja i to moraju svi da znaju. Čak i oni igrači koji majicu sa našim grbom posle treninga ostave na podu svlačionice. Ja sam vaspitavan tako da, baš zbog grba Partizana, takvu majicu podignem sa poda i stavim je na klupu - slikovit je Duljaj.

Upitan, da li je bilo reakcije čelnika kluba posle njegovog "emotivnog pražnjenja" o problemima u sopstvenoj fudbalskoj kući, Duljaj je bio kratak i jasan:

- To je stara vest. Najnovija i najvažnija je: Radnički Kragujevac, sreda u 14 časova!

Omladinci čekaju Rumune

SENIORI u Kragujevcu, a omladinci u Humskoj 1 na evropskom zadatku. Cro-beli klinci, izabranici trenera Nenada Stojakovića sutra u 18 časova će na stadionu u Humskoj da odigraju revanš meč kvalifikacija za omladinsku Ligu šampiona protiv rumunske Univerzitatee. Partizan je prvi meč u Krajovi rešio u svoju korist (1:0).

- Bez obzira na uticaj pozitivnog rezultata iz Krajove moramo da budemo najbolji što možemo i mislim da su dečaci svesni toga. Fudbal je veoma lepa igra i ne postoji identična utakmica - kaže trener Stojaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)