NEJMAR NA NOSILIMA, BRAZIL U KANALU: "Karioke" ne liče na sebe, samo im je još ovo trebalo

Novosti online

18. 10. 2023. u 10:34

Brazilski fudbaler Nejmar u suzama je napustio teren zbog povrede kolena u utakmici i porazu od Urugvaja u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

НЕЈМАР НА НОСИЛИМА, БРАЗИЛ У КАНАЛУ: Кариоке не личе на себе, само им је још ово требало

Foto AP

Brazil je noćas u Montevideu izgubio od Urugvaja sa 0:2 i pretrpeo prvi poraz u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo posle 37 utakmica.

Nejmar se sapleo i pao u 44. minutu, a odmah su ga okružili igrači obe ekipe dok se držao za koleno. On je na nosilima iznet sa terena, a stadion je napustio na štakama.

Lekar reprezentacije Brazila Rodrigo Lasmar rekao je novinarima da je rano reći koliko je povreda ozbiljna.

"Obavili smo preglede i ponovićemo ih sutra. Ova 24 sata su ključna da vidimo kako će njegovo koleno reagovati, koliko će biti otečeno i šta će pokazati snimci. Sačekajmo preglede mirni, mirno procenimo i obavestićemo vas kada dobijemo dijagnozu", naveo je on.

Nejmar nije davao izjave u Montevideu. Po napuštanju stadiona na Instagramu je postavio poruku: "Bog sve zna".

"Sva čast i sva slava će uvek biti tvoji, gospode. Bez obzira na sve, imam veru", naveo je 31-godišnji fudbaler Al Hilala.

Nejmara su kritikovali navijači zbog loše igre u prošloj utakmici u kvalifikacijama u remiju sa Venecuelom 1:1. On se nedavno vratio na teren posle pauze od gotovo šest meseci zbog povrede skočnog zgloba.

Za reprezentaciju Brazila debitovao je 2010. godine, odigrao je 128 utakmica i postigao 79 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave