FK CRVENA ZVEZDA: Na meč Lige šampiona sa Lajpcigom za 3.500 dinara

Novosti online

11. 10. 2023. u 12:30

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je danas počela prodaja paketa i pojedinačnih karata za mečeve Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić" i onlajn.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: На меч Лиге шампиона са Лајпцигом за 3.500 динара

Č. Vuković

U saopštenju se navodi da će navijači Crvene zvezde koji poseduju člansku kartu kluba biti u prilici da pojedinačne ulaznice za mečeve protiv Lajpciga i Mančester sitija obezbede po 500 dinara nižim cenama.

Cene za pojedinačne ulaznice za zapadnu tribinu su 8.500 (8.000 za članove kluba), a 7.500 (7.000) za istočnu. Pojedinačne karte za južnu i severnu koštaju po 3.500 dinara, odnosno 3.000 dinara za članove kluba.

- Pored pojedinačnih ulaznica, u prodaji su i paketi karata za dve utakmice LŠ. Navijači mogu da pakete kupe onlajn uz 500 dinara niže cene, kao i u Servisu za članstvo. Svaki kupac može da kupi maksimalno četiri paketa karata za Lajpcig i Mančester siti na Marakani - naveli su iz Crvene zvezde.

Cena paketa za mečeve sa Lajpcigom i Mančester sitijem za zapadnu tribinu su 16.500 (16.000 pri onlajn kupovini), istočnu 14.500 (14.000), a južnu i severnu po 6.500 (6.000) dinara.

Iz Crvene zvezde podsećaju da se karte kupuju onlajn ili u Servisu za članstvo. Radno vreme Servisa za članstvo je od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova, a subotom od 11 do 16 sati.

Crvena zvezda dočekuje Lajpcig sedmog novembra, a Mančester siti 13. decembra.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u futsalu za srednjoškolce

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)