PIKSI POTVRDIO LOŠE VESTI: To sa Dušanom Vlahovićem nije baš normalno

Novosti online

09. 10. 2023. u 12:12

Moglo je to da se nagovesti još pre sedam dana kada je Dušan Vlahović propustio gostovanje Juventusa u Bergamu, a bilo je očigledno kada ga nije bilo u protokolu minule subote za gradski derbi sa Torinom.

ПИКСИ ПОТВРДИО ЛОШЕ ВЕСТИ: То са Душаном Влаховићем није баш нормално

FOTO: M. Vukadinović

Danas je potvrdio i selektor Dragan Stojković Piksi: Srbija neće moći da računa na Vlahovića u kvalifikacionim duelima protiv Mađarske i Crne Gore.

Juventusov napadač se muči da povredom u donjem delu leđa

- Vlahović je otpao sa liste, neće biti u konkurenciji jer ima bolove u donjem delu leđa. Imali smo tu informaciju još prošle nedelje, bili smo u kontaktu i naš doktor je komunicirao sa Juventusovim. Naravno da nam je žao što nije sa nama, vrhunski je napadač, ali te neke povrede te brinu jer je mlad igrač, a problemi sa leđima, preponama... Čime već. Nije baš normalno, ali moramo da prihvatimo da je to tako - rekao je Stojković na konferenciji za medije.

S obzirom na to da se na spisku nije našlo ni ime Luke Jovića, Srbija odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za EP dočekuje sa samo dvojicom napadača: Aleksandrom Mitrovićem i mladim Petrom Ratkovim iz Salcburga koji je debitant.

- Ja o ovom meču razmišljam već mesec dana. Pažnja mi je usmerena ka tome. Nijedan trener ne voli kada su mu igrači povređeni. Osetili smo to u Bugarskoj kada su nam falila trojica napadača. Tu činjenicu morate da prihvatite. Naravno da sam zabrinut kao trener kada nije bilo Vlahovića u timu Juventusa. Prođe jedna, druga nedelja i shvatiš da ne možeš da računaš na njega. Neće biti poziva drugim igračima. Raduje me da ćemo imati malo više vremena da radimo na nekim taktičkim stvarima. Kako treba da izgledamo, kako da se ponašamo. Iskoristićemo to vreme da se ekipa uigra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)