KAKVA SCENA: Ovo su "delije" uradile igračima Zvezde posle meča sa Jang bojsom (VIDEO)

Novosti online

04. 10. 2023. u 23:19

Crvena zvezda i Jang bojs su se sastali u 2. kolu Lige šampiona, a ne samo konačan ishod, već zalaganje crveno-belih, doveli su do zanimljive scene po okončanju utakmice.

КАКВА СЦЕНА: Ово су делије урадиле играчима Звезде после меча са Јанг бојсом (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je povela, a Jang bojs preokretom došao na korak od trijumfa, što je golom u 88. minutu sprečio Osman Bukari.

Osvojeni bod nije malo, iako su ambicije bile i veće, ali veliki trud koji je uložila ekipa trenera Baraka Bahara bila je razlog da "delije" pozovu fudbalere Zvezde da im priđu - a onda su im pesmama i skandiranjima pružili podršku pred predstojeće izazove:

 

Podsetimo, imajući uz vidu da je Mančester siti pobedio, posle Zvezde, i ekipu Lajpciga, na tabeli te grupe Lige šampiona aktuelni prvak Evrope vodi sa šest bodova, tri ima nemački klub, a po jedan Jang bojs i Crvena zvezda.

Ne propustite:

Bonus video: Koreografija "delja" na meču Crvena zvezda - Jang bojs - slika Van Goga!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu