"PONOSAN SAM NA POREKLO, NEĆU DA GA KRIJEM!" Švajcarski Srbin sa posebnom emocijom igra protiv Zvezde

Novosti online

04. 10. 2023. u 17:18

Dvadesetdvogodišnji Darijan Maleš sa posebnim emocijama gostuje u Beogradu. On će u dresu Jang bojsa nastupiti protiv Crvene zvezde, a zanimljivo je što vuče korene iz Srbije, te će uz njega biti i cela porodica.

ПОНОСАН САМ НА ПОРЕКЛО, НЕЋУ ДА ГА КРИЈЕМ! Швајцарски Србин са посебном емоцијом игра против Звезде

EPA

Maleš može da pokrije praktično sve pozicije u napadu, ali je najkorisniji kao ofanzivni vezista i desno krilo. Visok je 189 centimetara, prodoran, ima dobar udarac kako nogom, tako i glavom. Specijalista je i za izvođenje prekida.

I Inter iz Milana stigao je iz Lucerna 2020. godine za 2.5 miliona evra. Nastupao je za Bazel kao pozajmljen igrač nero-azura, a sada nastupa za Jang bojs.

Maleš se novinarima pohvalio da će cela porodica doći da ga bodri u meču sa srpskim šampionom.

- Igrao sam u svim utakmicama i baš se dobro osećam. Sad razmišljam samo o duelu sa Crvenom zvezdom, koji će za mene lično biti jako značajan. Dolazi mi cela porodica, a dolaze i još neki dragi ljudi koji će prvi put imati priliku da me vide na terenu. Mnogo karata sam morao da nabavim - kroz smeh je rekao Maleš.

Isticao je u više navrata da je ponosan na svoje poreklo.

- Ne želim i nikada neću da krijem ko sam i odakle sam. Ponosan sam na svoje korene, to niko ne može da mi uzme. Volim da igram za reprezentaciju Švajcarske, ali videćemo šta će se desiti u budućnosti - govorio je Maleš dok je još bio u mlađim kategorijama.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)