GREŠNIK ALEKSANDAR MITROVIĆ: Saudijci tajno snimali Srbina i sada bi mogao da ima problem (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2023. u 12:02

SRBINU cvetaju ruže u Saudijskoj Arabiji. Aleksandar Mitrović igra fenomenalno, postao je miljenik navijača, ali poslednje vesti iz Azije bi mogle da naprave problem robusnom centarforu.

ГРЕШНИК АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ: Саудијци тајно снимали Србина и сада би могао да има проблем (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Naime, navijači na društvenim mrežama u Saudijskoj Arabiji "šeruju" snimak na kome je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović navodno uhvaćen u teškom saobraćajnom prekršaju.

Nigde ne postoji potvrda, niti je poznato da se vodi postupak pred sudom ili klubom protiv Mitrovića za ovaj postupak u saobraćaju, ali fudbalski navijači veruju da se baš on našao za volanom džipa koji je snimljen kako pravi polukružno na raskrsnici u trenutku dok je na semaforu uključeno crveno svetlo!

- Kruži snimak automobila na semaforu u Rijadu, a oni koji ga dele kažu da je automobil vozio fudbaler Mitrović - napisao je jedan od navijača.

- Mitrović prelazi crveno, Liga mora da reaguje i da se zakon primeni na njemu. Nadamo se da će ovo prestati i da će biti primer drugima - mišljenje je izvesnog Saudijca.

Svaki korak Mitrovića u Rijadu se prati! On je već zvezda društvenih mreža možda i veća nego njegov saigrač u Al Hilalu Nejmar, koji puni novine zbog drugačijih fudbalskih tema.

Brazilac je označen kao pobunjenik u timu i lider nezadovoljnih koji traži da Portugalac Žorž Žezus bude smenjen sa mesta trenera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti