BEZ POZDRAVA SA SAIGRAČIMA: Osimen posle najave tužbe - ipak stigao u hotel pred meč sa Udinezeom

S.R.

27. 09. 2023. u 16:33

FRKA podno Vezuva. Eksplozija nezadovoljstva, kao erupcija lave, ozbiljno bi mogla da zapljusne i opeče Napoli, pošto je najbolji fudbaler Viktor Osimen ogorčen na klub. Cela "zvrčka" ispala je oko spornog snimka postavljenog na društvenoj mreži "Tiktok", na nalogu kluba, u kojem se ismeva napadač koji "bebećim" glasom traži penal, a potom i promašuje šut sa bele tačke, na susretu protiv Bolonje. Iako je sporni snimak ubrzo uklonjen, vrlo brzo je zapljusnuo ostatak interneta, a igračev agent Viktor Kalenda već je najavio tužbu protiv kluba.

БЕЗ ПОЗДРАВА СА САИГРАЧИМА: Осимен после најаве тужбе - ипак стигао у хотел пред меч са Удинезеом

Tanjug/ap

- Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom nalogu je nedopustivo. Snimak u kojem ismevaju Viktora je podeljen sa svima i potom obrisan. To je ozbiljna činjenica koja uzrokuje štetu fudbaleru, koji dobija užasan tretman od svog kluba dok pati zbog lažnih vesti i osuda medija - naglasio je Kalenda.

Ovo je, očigledno, samo kap koja je prelila čašu, pošto je gazda tima Aurelio de Laurentis letos odbio unosnu ponudu Al Hilala za Osimena, a potom je Nigerijac odbio da produži ugovor koji ističe 2025. godine. U međuvremenu, Viktor je juče došao u timski hotel pred večerašnji duel sa Udinezeom, ali je samo hladno prošao pored saigrača sa kojima se nije ni pozdravio. Sa društvenih mreža izbrisao je sve objave u dresu Napolija, i "otpratio" tim.

Osimen je došao u klub 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave