"DERBI JE DERBI!" Junak Partizana iz Pančeva govorio o duelu sa Crvenom zvezdom

Tanjug

23. 09. 2023. u 14:23

JUNAK pobede Partizana protiv Železničara u Pančevu (2:1) bio je Gajas Zahid. Sada je na redu duel sa Crvenom zvezdom, a Norvežanin je svestan važnosti utakmice.

ДЕРБИ ЈЕ ДЕРБИ! Јунак Партизана из Панчева говорио о дуелу са Црвеном звездом

FOTO: FK Partizan

Klub iz Humske je ponovo u finišu utakmice stigao do trijumfa.

- Da, nadam se i poslednji put! Ali to je fudbal, nije lako igrati na ovakvom terenu, veštačka trava, suv je teren. Nisu to izgovori, jednostavno znali smo da će biti teška utakmica. Mi smo naš posao odradili. Oni su imali penal i sem toga nisu stvorili šansu, dok smo ih mi imali puno. Mogli smo da postignemo još golova, ali srećni smo zbog pobede. To je najvažnije! Moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama ako želiš da završiš na vrhu tabele. Sve se svodi na to da nastavimo da radimo, da se borimo i nadam se da ćemo imati manje stresne utakmice u budućnosti - rekao je Zahid.

Crno-beli su u seriji od šest pobeda u Superligi i sa četiri boda više dočekaće crveno-bele u 171. večitom derbiju (sreda, 19 sati). Bivši igrač Apoela veruje da su stranici redovima kluba iz Humske svesni važnosti meča.

- Da, mislim da znaju. Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Ćutimo i radimo, derbi je derbi, biće teška utakmica. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti.

Veliki broj navijača Partizana bio je na tribinama stadiona u Pančevu.

- Svi su mi po dolasku govorili kakve navijače Partizan ima i da je takva podrška nešto što je na derbijima retko viđeno na Balkanu i Evropi! Zaista želim da ispune stadion i da nas, na terenu, prožme njihova energija. Hvala im na podršci u Pančevu - istakao je Zahid za klupski sajt.

Zahidu je gol protiv Železničara bio drugi ove sezone. Prethodno je zatresao mrežu i protiv sudrulčičkog Radnika u pobedi od 3:2.

BONUS VIDEO: NOVI GOL U PANČEVU: Zahid vratio vođstvo Partizanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)