NISU SAMO HRVATI HTELI DA ZABIJU NOŽ U LEĐA SRBIMA: Bivši selektor "orlova" imao nameru da ukrade Ratkova

Novosti online

19. 09. 2023. u 14:06

PETAR Ratkov je izabrao dres Srbije, iako je više reprezentacija htelo mladog napadača Salcburga.

НИСУ САМО ХРВАТИ ХТЕЛИ ДА ЗАБИЈУ НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА: Бивши селектор орлова имао намеру да украде Раткова

Printskrin/RedBullSalzburg

U Hrvatskoj su se nadali da bi Ratkov mogao da ih izabere zbog porekla majke, a u Bugarskoj su probali preko bivšeg reprezentativca naše zemlje, danas selektora komšija, Mladena Krstajića, o čemu je pričao Ivan Ivanov.

- Hteli smo da dovedemo u reprezentaciju Srbina bugarskih korena. Zove se Petar Ratkov, 2003. godište, a trenutno igra za Salcburg. Ovog leta je napravio transfer vredan 5.000.000 evra. Salcburg ga je kupio od TSC-a. Probali smo da ga pridobijemo, ali je rekao da želi da igra za Srbiju. Veruje da ima bolje šanse da tamo napreduje u karijeri - ispričao je Ivanov.

Krstajićev asistent kaže da je obavio razgovore sa ljudima koji su sarađivali sa perspektivnim centarforom.

- Prvu sezonu je igrao sa 17 godina, ali nije postigao nijedan gol. U drugoj je dao dva gola u 30 utakmica. Da je u Bugarskoj, već posle 10 mečeva bez gola bio bi sklonjen iz tima. I onda je u svojoj trećoj sezoni za TSC dao 12 golova, što je dovelo do transfera u Salcburg za 5.000.000 evra. Da, znamo da su Srbi popularni u menadžerskim krugovima, ali činjenica je i da umeju da naprave dobrog igrača. A Ratkov je dao gol već u prvoj prvenstvenoj utakmici za Salcburg - konstatuje Ivanov.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona