BRAVO, MITRE: Znate li koliko je puta srpski golgeter postigao het-trik za "orlove"?

N. Iljukić

11. 09. 2023. u 14:25

ALEKSANDAR Mitrović je u nedelju uveče u Kaunasu postigao svoj treći het-trik u dresu Srbije. Prvi je kreirao 9. juna 2018. godine u prijateljskom meču sa Bolivijom (5:1), pred SP u Kataru.

БРАВО, МИТРЕ: Знате ли колико је пута српски голгетер постигао хет-трик за орлове?

FOTO: Profimedia

 Drugi je bio 24. septembra 2022. godine u meču Lige nacija sa Švedskom (4:1), a ovaj poslednji protiv Litvanije ulazi u sećanje i zbog toga što je Mitrović tri gola dao za 21 minut (21, 31. i 43. minut meča).

- Srećan sam zbog pobede i golova. Svaki od njih poklanjam po jednom svom detetu, a lopta koju sam dobio na poklon će da završi kod najstarijeg Luke. Srećan sam i zbog činjenice da su ovo moji prvi golovi u ovim kvalifikacijama. Možda sam malo kasnije počeo da se upisujem u strelce, ali za prave pobede nikada nije kasno - priznao je Mitrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)