VOJVODINA NAŠLA ZAMENU ZA ČUMIĆA: Bivši fudbaler Zvezde stigao u Novi Sad

Novosti online

16. 09. 2023. u 09:19

OSTALA je Vojvodina bez najboljeg irača Nikole Čumića. On je pojačao Rubin. Ipak, klub iz Novog Sada je brzo reagovao i našao zamenu za bivšeg igrača Olimpijakosa.

ВОЈВОДИНА НАШЛА ЗАМЕНУ ЗА ЧУМИЋА: Бивши фудбалер Звезде стигао у Нови Сад

Foto: M.Vukadinović

Na "Karađorđe" je stigao Aleksa Vukanović bivši fudbaler Crvene zvezde. On je u klub stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istakao ugovor sa katarskim Um Salalom, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Momak iz Gajdobre je dres Zvezde nosio od 2019. do 2022. godine. Za to vreme sa crveno-belima je osvojio četiri šampionske titule i dva Kupa. Iz tog perioda se najviše pamti pogodak protiv Jang Bojsa posle kojeg se klub sa "Marakane" plasirao u Ligu šampiona.

Vukanović je karijeru počeo u Hercegovcu iz Gajdobre, potom je igrao za ČSK Čelarevo, OFK Bačku, Napredak, Crvenu zvezdu, Meižu Haku i Um Salal.

Pored iskusnog 31-godišnjaka, Vojvodina je angažovala brzonogog krilnog napadača Javora Normana Kembela koji je potpisao ugovor na tri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!