DRON PREKINUO I MEČ HRVATSKE! Kao nekada Srbija - Albanija, prekinuta i važna fudbalska utakmica "vatrenih"

Tanjug

11. 09. 2023. u 20:38

FUDBALSKA reprezentacija Hrvatske pobedila je večeras u Jerevanu selekciju Jermenije rezultatom 1:0 u meču grupe D kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

ДРОН ПРЕКИНУО И МЕЧ ХРВАТСКЕ! Као некада Србија - Албанија, прекинута и важна фудбалска утакмица ватрених

FOTO: Tanjug/AP

Jedini gol na utakmici postigao je Andrej Kramarić u 14. minutu. Meč je bio prekinut nekoliko minuta u prvom poluvremenu. U 35. minutu iznad terena pojavio se dron koji je nosio zastavu regiona Nagorno-Karabah. Domaći navijači su aplaudirali, a meč je nastavljen pošto je dron napustio stadion.

Region Nagorno-Karabah, pretežno naseljen etničkim Jermenima, uspostavio je de fakto nezavisnost od Azerbejdžana u ratu početkom 1990-ih nakon raspada Sovjetskog Saveza, ali je Azerbejdžan povratio značajan deo teritorije u ratu sa Jermenijom 2020.

Hrvatska je prva na tabeli grupe D sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirana Turska, ali uz meč više. Jermenija je treća sa sedam bodova, dok je Vels osvojio četiri. Letonija je poslednja bez bodova.

"Vatreni" su ovim trijumfom načinili veliki korak na plasnu na EURO 2024. U narednom kolu, 12. oktobra dočekuju Tursku.

BONUS VIDEO: ORLOVI UŠLI U AVION: Reprezentativci spremni za povratak u Beograd

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)