''OVDE SAM ZBOG PARA, ALI I AVANTURE'' Još jedna fudbalska zvezda o odlasku u Saudijsku Arabiju

Novosti online

07. 09. 2023. u 15:54

Mnoge velike fudbalske zvezde su ove godine prešle u Saudijsku Arabiju, a jedan od poslednjih među njima je doskorašnji fudbaler Atletika iz Madrida Janik Karasko.

ОВДЕ САМ ЗБОГ ПАРА, АЛИ И АВАНТУРЕ Још једна фудбалска звезда о одласку у Саудијску Арабију

FOTO: Tanjug/AP

Novi klub Karaska je Al Šabab.

- Vidim da sve ovde interesuje najviše moj transfer. Pa ovako… Sada ću pričati o ovoj temi i više neću. Vidite, imam 30 godina i bio sam u poslednjoj godini ugovora u Atletiku. Odlučio sam se za finansijsku sigurnost u Al Šababu. Vidite koliko se utakmica godišnje igra i koliko se igrači češće povređuju. Odlučio sam se za sigurnu varijantu umesto da rizikujem. Svi biste vi razmislili dvaput kada biste dobili ovakvu ponudu - odgovorio je medijima.

Zbog finansija ili nešto drugo?

- Liga napreduje, ozbiljne zvezde iz Evrope su otišle tamo. Da li je taj izbor samo zbog finansija? Sve je pomalo u pitanju. Ja volim avanture, a ovo može biti uzbudljiva priča. Upoznaću potpuno novu kulturu i takmičenje. Pored toga, ovo je bila jedina konkretna ponuda koju sam imao ovog leta. Zvao sam Barselonu nekoliko puta ali se ništa nije desilo - podsetio je Karasko na dogovor Atletika i Barse po kojem su Katalonci imali prvenstvo kupovine, ali se očigledno nisu javili.

BONUS VIDEO: "NISMO MNOGO PRIČALI U JAVNOSTI": Milutinov posle plasmana u polufinale SP

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!