"DA SAM JA IGRAČ..." Piksi otkrio da li bi prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije

Novosti online

04. 09. 2023. u 14:13

Selektor fudbalske reprezentacijje Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o usponu fudbala u Saudijskoj Arabiji.

ДА САМ ЈА ИГРАЧ... Пикси открио да ли би прихватио понуду из Саудијске Арабије

Foto N. Paraušić

Piksi je rekao da bi on da sada igra fudbal, sigurno imao želju da nastupa u toj ligi.

"Aj što je Mitrović postigao tri gola, nego kako je postigao onaj prvi... To se graniči sa fudbalskim umećem. U mom stilu? Tu je negde.

"Moramo poštovati tu ligu. Sama atmosfera, publika, teren ... Nisu oni na nivou lige petice, ali su na dobrom putu da napreduju. Vidim da igrači koji tamo igraju daju maksimum, bore se, trče, daju golove, asistiraju."

"Drago mi je što u jednom takvom šampionatu imamo dvojicu naših fudbalera koji će predstavaljati Srbiju. Ali pre svega predstavljati same sebe. Bilo je pitanje koliko je dobro što su igrači tamo, s obzirom na nivo lige. Jedna stvar mora biti jasna, kada izađete na teren, morate da trčite, morate da se borite, i da opravdate očekivanja za šta ste plaćeni", kaže Stojković.

"S obzirom na to da se radi o ozbiljnim momcima i profesionalcima, ne verujem da će da propuste takvu šansu. Štaviše, mislim da će se dokazivati sve više i više, a to možemo da vidimo na primeru zvezda koje su otišle tamo"

"To su lične odluke u koje ne treba da se mešamo. Drago mi je da su otišli. Da sam ja igrač, isto bih išao istim putem, ali šteta, ne igram više", našalio se Stojković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)