GOL ZA GOLOM! Dušan Vlahović - spasilac Juventusa (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 20:25

DUŠAN Vlahović je celog leta "seljen" iz Juventusa od strane engleskih, delom španskih, ali i italijanskih medija, ali ne samo da je ostao veran torinskom klubu, već je na startu nove sezone počeo da oduševljava navijače "stare dame", a onda u tom ritmu i nastavio.

ГОЛ ЗА ГОЛОМ! Душан Влаховић - спасилац Јувентуса (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, nakon što je prošle sedmice, u prvom kolu Serije A, na gostovanju Udinezeu jednom bio asistent, a dvaput zatresao mrežu rivala (jedan od pogodaka bio je poništen zbog ofsajda), i ovoga puta je imao isti golgeterski učinak.

Istina, meč sa Bolonjom nije završen kako je "stara dama" priželjkivala, umesto celog plena osvojen je samo bod, ali je Srbin bio u glavnoj ulozi.

Nakon ranog vođstva gostiju, a Ferguson je posle školske igre "duplim pasovima" bio strelac u 27. minutu, Vlahović je stupio na scenu.

Prvo je akrobatski zatresao mrežu Bolonje u 52. minutu...

... ali, zbog toga što je Rabio bio ispred njega, i to u nedozvoljenoj poziciji, VAR-odlukom poništen je gol jer je saigrač našeg reprezentativca ometanjem suparničkog čuvara mreže bio "aktivan" u ofsajdu.

Ipak, Vlahović nije odustajao.

Igrao se 80. minut kada je Pol Pogba, koji je u igru ušao u 66. minutu sa 19-godišnjim Englezom Samjuelnom Ilingom Džuniorom upravo njega i proigrao na levom krilu, a ovaj savršeno centrirao.

Dušan Vlahović je bio na pravom mestu, a izvrsnom reakcijom uspeo da glavom postigne gol za 1:1.

Kao i u prvom kolu, neiskorišćena rezerva ostao je njegov sunarodnik, Filip Kostić, umesto kog je po levoj strani špartalo pojačanje Andrea Kambijaso, a njega odmenio pomenuti Iling Džunior, asistent za izjednačenje.

U narednom kolu, u nedelju 3. septembra, Juventus će gostovati Empoliju.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!