"IDIOTI, TO JE NEŠTO NORMALNO": FIFA pokrenula istragu protiv predsednika FS Španije zbog seksualnog skandala na Mundijalu za žene

A. I.

24. 08. 2023. u 18:01

FIFA je objavila da je otvorila istragu protiv predsednika FS Španije Luisa Rubialesa, zbog toga što je nakon finala Svetskog prvenstva za žene u usta poljubio fudbalerku Dženi Hermoso.

ИДИОТИ, ТО ЈЕ НЕШТО НОРМАЛНО: ФИФА покренула истрагу против председника ФС Шпаније због сексуалног скандала на Мундијалу за жене

EPA

Osnovano je tročlano disciplinarno veće, na čijem je čelu kolumbijski sudija Horhe Palasio, sa ciljem utvrđivanja da li su narušena "osnovna pravila pristojnog ponašanja", prenosi Asošiejted pres. 

- Disciplinski komitet FIFA obavestio je Rubialesa o pokretanju procesa protiv njega zbog dešavanja tokom finalnog meča. Dalje ćemo se oglašavati nakon donošenja konačne odluke, stoji u saopštenju FIFA. 

Hermoso se oglasila u sredu pozivajući FS Španije da reaguju. Odmah nakon incidenta Rubiales je odbio da se izvini, a sve koji su ga osuđivali zbog čina nazivao je "idiotima", a potom je uputio šturo izvinjenje: 

- Videli smo nešto sasvim prirodno i normalno, ali je to izazvalo buru u javnosti, ljudi su povređeni i sada moram da se izvinim, rekao je Rubiales. 

FIFA nije objavila kada će doneti konačnu odluku, a neke od mogućih sankcija idu od novčane do suspenzije. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)