SAMO NE ONI: Prvi čovek Zvezde otkrio koga ne bi voleo u Ligi šampiona

Novosti online

24. 08. 2023. u 10:33

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za Sportski žurnal izneo je želje pred žreb za Ligu šampiona.

САМО НЕ ОНИ: Први човек Звезде открио кога не би волео у Лиги шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su prošlogodišnjom šampionskom titulom obezbedili direktan plasman u elitno takmičenje, a kuglice će biti izvlačene za grupnu fazu 31. avgusta od 18 časova u Grimaldi domu u Monte Karlu.

- Pa, recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona, Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fejnord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejnord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester - rekao je Zvezdan Terzić, a potom je otkrio koga bi najradije voleo da vidi u Beogradu:

- Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba. Potreban nam je Real Madrid, ili Barselona. Barselona i Mančester se muče, gledam sada redovno. Velika imena, muče se. Mančester se takođe muči - smatra Terzić.

Podsećanja radi, Crvena zvezda će biti u trećem šeširu na predstojećem žrebu, što im daje realne šanse za proleće u Evropi. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)