ZVEZDA ČUVA SVOJU DECU: Mladi reprezentativac Srbije produžio ugovor sa crveno-belima

Novosti online

23. 08. 2023. u 13:46

Fudbaler Crvene zvezde i mladi reprezentativac Srbije Andrej Đurić produžio je ugovor sa "crveno-belima" na tri plus jednu godinu, saopštio je danas šampion Srbije.

ЗВЕЗДА ЧУВА СВОЈУ ДЕЦУ: Млади репрезентативац Србије продужио уговор са црвено-белима

Foto: FK Crvena zvezda

Đurić je prošao kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde.

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba - rekao je Đurić, preneo je zvanični sajt kluba.

- Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana. Pratio sam klub, naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu - dodao je Đurić.

On je rođen 21. septembra 2003. godine. Đurić je posle osvajanja Kadetske i Omladinske lige Srbije sa Crvenom zvezdom igrao za Grafičar. On je potom prekomandovan u prvi tim Crvene zvezde gde je kod Dejana Stankovića odigrao tri meča, a potom je bio na pozajmici u Domžalama. On se pre nekoliko dana sa pozajmice vratio u Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: Prva zvanična utakmica na novom stadionu u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za