GOTOVO JE! Srbin novi golman Čelsija, stigla i potvrda

Novosti online

22. 08. 2023. u 08:14

Srpski golman Đorđe Petrović postaće novi golman prebogatog londonskog Čelsija.

ГОТОВО ЈЕ! Србин нови голман Челсија, стигла и потврда

Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Da je stvar dovedena praktično pred svršen čin potvrdio je i transfer insajder Fabricio Romano, koji tvrdi da su Petroviću lekarski pregledi u londonskom timu zakazani za sredu.

Ukoliko sve bude prema očekivanjima, srpski golman će postati novi član Čelsija, koji će Nju Ingland revolušunu isplatiti sumu od 16.000.000 evra.

Petrović je u člana MLS lige stigao pre godinu i po dana iz redova Čukaričkog, a tom prilikom su Brđani zaradili 900.000 evra.

Odličnim partijama "preko bare" nametnuo se kao jedan od najboljih golmana američkog šampionata, te skrenuo pažnju nekih od najvećih evropskih klubova.

U prethodnom periodu govorilo se i o interesovanju Mančester sitija, ali će Petrović na kraju ipak preći na "Stamford Bridž".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)