AKO PARTIZAN PROĐE... Niko ne zna šta čeka crno-bele

Novosti online

10. 08. 2023. u 22:58

Uspe li da u evro-revanšu nadoknadi veliki rezultatski "minus", fudbalski klub Partizan u ovom trenutku ne zna tačno šta ga potom čeka na međunarodnoj sceni.

АКО ПАРТИЗАН ПРОЂЕ... Нико не зна шта чека црно-беле

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, Partizan je u Azerbejdžanu izgubio od Sabaha sa 2:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija, a odluka o tome ko od ova dva kluba ide dalje pašće narednog četvrtka na stadionu u Humskoj.

Voljom žreba, određeno je da bolji iz tog dvomeča ide u poslednjoj rundi kvalifikacija na boljeg iz rumunsko-danskog megdana FCSB - Nordsjeland, ali tu se tek ne da lako pretpostaviti ko će proći dalje.

Jer, u prvom meču, odigranom u Rumuniji, bilo je 0:0, i to iako su gosti iz Danske od 59. minuta bili s igračem manje usled isključenja Nagaloa.

Pa opet, i brojčano slabiji, Nordsjeland je imao veći deo vremena loptu u svom posedu (55%), više šuteva (9:8, a u okvir gola 3:0), pa se čini je on bliži prolasku u završno kolo kvalifikacija, jer revanš igra na svom terenu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)