PREKIPELO: Zbog ubistva navijača u Grčkoj hiljade ljudi potpisuje peticiju da UEFA izbaci Dinamo Zagreb, dostupna je svima

Novosti online

09. 08. 2023. u 15:54

Navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris ubijen je nakon jezivih sukoba na ulicama grčke prestonice u sukobu huligana zagrebačkog Dinama i domaćeg kluba, a zbog toga je pokrenuta peticija da se klub iz glavnog grada Hrvatske izbaci sa međunarodne scene.

ПРЕКИПЕЛО: Због убиства навијача у Грчкој хиљаде људи потписује петицију да УЕФА избаци Динамо Загреб, доступна је свима

FOTO: Tanjug/AP

Iako je bilo najavljeno da će meč biti odigran bez gostujućih navijača, Zagrepčani su uspeli da dođu do Grčke, gde je jedan navijač izgubio život, a trinaestogodišnja devojčica usled zadobijenih povreda nalazila se u kritičnom stanju.

A dok traje istraga kako je do svega došlo i zašto nije bilo bolje reakcije nadležnih organa kojima bi se spreči incident ovolikih razmena, UEFA je samo donela odluku da odigravanje susreta - pomeri.

Mnogi nisu zadovoljni takvim ponašanjem evropske kuće fudbala, a neki od njih su i pokrenuli pomenutu inicijativu.

Peticiju za izbacivanje Dinama iz Zagreba iz evro-kupova je, u vreme objavljivanja ove vesti, potpisalo preko 8.000 ljudi, a možete je videti kada kliknete OVDE.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)