OBRT U SLUČAJU TUMBAKOVIĆ: Bivši selektor Srbije neće biti trener Vojvodine

M. B.

09. 08. 2023. u 09:58

VOJVODINA je nakon rastanka sa Radoslavom Batakom krenula u potragu za novim trenerom. Jedna od glavnih opcija je bivši selektor Srbije Ljubiša Tumbaković, ali kako stvari stoje, on neće sesti na klupu Novosađana.

ОБРТ У СЛУЧАЈУ ТУМБАКОВИЋ: Бивши селектор Србије неће бити тренер Војводине

Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Naime, kako saznaju "Novosti", po svemu sudeći do saradnje dve strane neće doći. Iako je juče sve izgledalo kao gotova stvar, danas je izvesno da iskusni fudbalski stručnjak neće preuzeti "lale".

Ostaje da se vidi ko će na kraju sesti na klupu Vojvodine, pošto nova utakmica sledi veoma brzo. Ekipa iz Novog Sada u nedelju (18.55) gostuje Napretku.

Podsetimo, sezona za Vojvodinu nije dobro počela, u prvenstvu su izgubljena oba meča - od Crvene zvezde (0:5) i Partizana (0:2). Takođe, klub je eliminisan odmah iz Evrope. APOEL je oba puta trijumfovao sa po 2:1 u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

BONUS VIDEO: NEVEROVATNO: Evo zašto je prekinuta utakmica Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!